Sunday, October 30, 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

Bismillahirrahmanirrahim..

Ben buat segmen lagi..aku tertinggal beberapa minit lagi..isk2...kali ni dia bergabung dengan Lyssa secret, gadis yang tak lokek ilmu..



antara dua blog ni persamaan mereka selalu pos benda yang bermanfaat dan reader baca pun tak bosan..sentiasa ada idea untuk menulis dan penulisan tak pernah merepek..

pada saya, untuk memajukan kedua2 blog ini senang je..teruskan penulisan yang menarik tanpa menyentuh sensetiviti orang lain..dah ok dah tu BEN dan LYSSA..blog korang sangat best..

antara 3..good..better..best...korang adalah the best!

thanks for stopping by! MamaQist

10 comments:

  1. hye mama qist. :) cx dtg terjah semua blogger yg join. cx tk sempat pon nk join. sedih. huuu~ slm knl!! :)

    ReplyDelete
  2. hye... salam perkenalan. ika dtg dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  3. selamat menjoin segmen

    follow sini

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari belog Ben!!

    ReplyDelete
  5. dtg singgah sini ^_~ dr segmen yg sama =)

    http://dismybelog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  6. salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

    Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

    http://jomkongsistory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  8. singgah dri segmen ini...

    salam kenal tuan blog..

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...

    time kasih singgah blog sy..dari segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete