Monday, May 28, 2012

Jalan jenjalan ke plaza GM

Semalam akhirnya dapat jg jalan2 ke plaza GM ni, walaupun takde arah tujuan..haha..

Seawal 8 pagi aku dah sibuk mngerjakan dua orang budak ni, mandikan, cebok mana yang patut, sapu losyen, pakai pampers dan baju.. Semangat nak ke plaza GM le katakan.. Mak dorang ni yang over. Dah selesai bebudak ni kena over haul, giliran aku lak dress up.. Ceh dress up konon pdhal pakai tshirt labuh je pon.. Alah nak masuk chow kit je kan, malas ah nak stailo sgt.. Sekali abang bawa masuk Sogo.. Amekaww. huhu

So apa yang aku dapat kat plaza GM ni, aku dapat banyak gambar. Gmbar blur pulak tu..awal sgt masuk plaza GM, kedai byk tak buka lg.. Masuk pukul 10.30 pagi, keluar dari plaza pukul 10.53 pagi.. Sebab2 nye abng dah bagi signal bosan, anak aku pun dah start meragam. Abng klu tak berkenan muka dia jd merah mcm angry bird tu.. Ya ya bini dia ni cepat faham angry bird dah bosan, hehe.. Makanya kitorang masuk lift la.. Sekali salah masuk lift, bukan nak turun, naik ke tingkat 15 derr.. Amekaw.. Anak aku dh start ek ek ek!

Plaza GM ni seswai utk yang nk buat biz pasar mlm, online. Sbb dr tinjauan aku, quality agak kurang. Tapi bolehlah klu nk beli utk main2. Aku sebenarnya aim nak masuk kedai beads tu, mn tahu ada brkenan, tp sayangnya kedai tu tak buka lagi.

Oleh kerana plaza GM takde pape untuk aku, abng pun dh normal balik, part best ialah shopping..! Abang bw masuk SOGO.. Hihi syok kan klu part beli baju.. Tp sayang aku tak sempat beli pape sebab anak dh bunyi ek ek ek lagi. Lagipun aku taknakla kelam kabut beli baju pastu tak pakai sebab tak sedap pakai hasil tangkap muat tadi. Membazir tu brother satan. So abng janji ada sogo part yang ber'part2'.. I loikeee..

Layan picca plaza GM kt bwh..

No comments:

Post a Comment