Friday, October 5, 2012

Tadak kija.. Suri rumah best tau

Heheh ini lah kija seorang suri rumah.. Sapa sorang suri rumah kat sini angkat tangan..!!





Nampak tak butik aku ramai pelanggan.. Yeah bisnes.. Bisnes..

Untung aku dh banyak.. Tapi malas nak buat renovation butik.. Kedekut tak.. Kedekut tak..?? Heheh.. Aku aim dpt sejuta baru nk buat renovation.. Heheh..

Sapa ada apple atau android boleh main game ni.. Yg lelain aku tak tahu.. Ni namanya memanfaatkan gajet yang ada.. Korang boleh download apps fashion story kat play store android atau apps untuk apple.. Heheh jom ramai- ramai kita bisnes butik..

Suka game ni sebab boleh belajar selok belok butik..


Hoyeah.. Kat bwh ni pulak gang2 seantero dunia punya butik.. Isk cantik2 pula tu..best best











Moralnya.. Bestnya jadi seorang suri rumah.. BAnyak masa bersama anak dan bisnes butik lagi.. Ngeeeee


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

  1. Mmg best jadi full time housewife. Saya pun buat bisnes gak. Jemput singgah blog saya bila2 free (^_^)

    ReplyDelete
  2. -salam perkenalan.. sy pun penah jadi surirumah 2 kali.. hehehe.. sbbnye, nak jage anak sendri.. skali pas anak 1st lahir, benti 2 bulan, pastu keje balik alhamdulillah murah rezeki dpt keje baru.. then 2nd time pas anak 2nd lahir, benti 3 bulan, then again syukur dpt keje baru... sbb keje smula was, ase mcm stress duk umah even mase keje ase nk sgt2 balik umah.. n also x dpt survive huhuhu... now berjinak2 ngn biz sikit.. kalo sume berjln lancar, again decided nak benti koje.. hihi. neway, ni saya ade nak tumpang iklan sikit ye TT-

    Salam to blogger sume ^___^

    mencari cari doorgift utk majlis kenduri kahwin mahupun jamuan keraian anda? cuba lawati blogspot Ananaifa di waffle-comel-ananaifa.blogspot.com dan sekiranya berminat dengan tawaran kami, bolehlah proceed for next action ya!

    //Jazakallah & Jazakallah again ye TT//

    ReplyDelete
  3. Saya pulak dah 3 tahun berjauhan dengan suami, akhirnya terpaksa akur setelah melahirkan puteri kami pada nov 2013 , memutuskan untuk berhenti kerja dan mengikut suami ke bintulu. Alhamdulillah setelah 3 bulan bergelar suri rumah, dah dapat keserasian di situ.. Almaklumlah kalu dulu pas subuh dah keluar rumah pastu maghrib baru bali. Tak nak redah jem la katakan ..kerja di kl memang macam tuh..huhu...tapi best jugak sebab sekarang bukan setakan jadi suri umah, dah kerja dai rumah jer. Work at home mother (WAHM).

    Nanti kalau free2 jomla layari blog saya... Banyak info yang boleh dikongsi di situ. Jom klik

    http://mypreciouslittleladybug.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. takpe janji kita happy dengan keputusan kita..

    ReplyDelete